Festina Lente

Haast je langzaam

Welkom bij coachingspraktijk Festina Lente 

 

Festina Lente, een Latijnse spreuk die Haast je langzaam’ betekent.

In een wereld waar tempo en verwachtingen zeer hoog liggen, is het belangrijk om af en toe even te onthaasten. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen. Al van jongs af aan ‘moeten’ kinderen van alles. Op school bijvoorbeeld moeten ze goed presteren en ‘mee met de norm’, maar ook bij zwemles, muziekles of sportverenigingen wordt veel van ze verwacht. Het kan zo zijn dat kinderen last krijgen van onzekerheid, faalangst of perfectionisme. En vanwege alle prikkels die op hen afkomen, is het niet vreemd dat hun hoofd vaak vol zit en kinderen snel afgeleid zijn. 

Ook kunnen er dingen gebeuren die impact hebben op het leven, bijvoorbeeld een scheiding, gepest worden of het verlies van een dierbare. Het is goed te begrijpen dat je in zo’n geval jezelf even ‘kwijtraakt’. Ik help als coach dan heel graag bij het maken van een pas op de plaats, zodat je weer terugkomt bij jezelf. 


Pas als je

stil

                                    bent, 

                                   hoor je

                 jezelf Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact met me opnemen via het contactformulier.


Groetjes Marijke